søndag 29. april 2012

One night in Bangkok!Da har jeg altså ankommet Thailand i god behold og tilbrakt en natt i Bangkok.
Det første som slo meg da jeg kom ut fra flyet på Suvarnabhumi Airport var varmen!  Det var ca 36°C, ca 24 opp fra der jeg kom fra. Det sies at selv de innfødte klager på varmen i mai og utover. Og det er altså i denne tiden jeg har valgt å dra til Thailand!
Møter en fantastisk service overalt her nede, og alle viser vei og hjelper til med alt. Ble møtt av Tik på flyplassen. Hun er søsteren til hun jeg egentlig skal møte her nede. Hun ordnet med et kjempefint 4-stjerners hotell her i Bangkok, ikke alt for langt unna Sukhumvit Road som var den eneste jeg hadde hørt om i Bangkok.
Mitt soverom de neste dagene! Liten TV men enorm seng!

Tror faktisk denne senga er beregnet på  3  eller 4 personer , alt etter hvor gode venner de er!

Utsikten fra hotellrommet!

Kanskje ikke broen over Kwai, men i hvertfall en bro!

Noe av det som fascinerer meg er kontrastene mellom det luksuriøse og det enkle og primitive, ofte helt i nærheten av hverandre.   

Etter innsjekk og en rask dusj, dro vi til Terminal 21, et nytt og enormt kjøpesenter i ni etasjer med ca 600 butikker. Absolutt verdt et besøk, og jeg har planer om en ny tur dit alene, med kamera denne gangen.
Jeg og Tik fikk oss litt mat på en restaurant der, røkt laks, ris og krabbekjøtt.
Ble lite shopping, bare et simkort med Thailandsk nummer. Mulig det blir mer shopping når jeg drar alene!

Må vel også prøve å holde kontakten med de som er igjen i Norge og jobber for meg. Ønsker Mads og de andre lykke til fremover.

Det var alt fra meg i denne omgang. Ha en fin dag alle sammen!


2 kommentarer:

  1. Så kjekt at du he begynt å blogge John Vidar!! Kjekt å lese! Håpe du får en kjempeflott ferie i Thailand!! Kos deg:))

    SvarSlett